OpleidingsCV

Welke opleidingen heb jij al gevolgd? Welke competenties heb je tot nu toe al verworven?

Dankzij het opleidingsCV heb je daar een handig overzicht van. Het is een inventaris van alle opleidingen die je gevolgd hebt, je behaalde certificaten, diploma’s, vergunningen, …

Het OpleidingsCV heeft onlangs zijn 5-jarig bestaan gevierd. Tijd om even stil te staan en bij de gebruikers van het OpleidingsCV te polsen wat goed of net niet goed is aan het OpleidingsCV. Of misschien is het OpleidingsCV voor jou (nog) ongekende materie? Belangrijk voor ons om dit te weten. Mogen we daarom een paar minuten van je tijd in beslag nemen om je enkele vragen over het Opleidingscv te stellen? Klik hier om het formulier in te vullen.

Een basisopleiding is slechts de start van je loopbaan. Je doet in de loop der jaren ervaring op, leert bij en evolueert. Soms besef je dat het tijd wordt om je horizon te verruimen of moet je noodgedwongen op zoek gaan naar een andere baan. Een bewijs van alle ervaring en kennis die je in de loop der jaren opbouwde is dan mooi meegenomen.

Speciaal hiervoor ontwikkelt Volta een online applicatie 'My Volta' waar je op een eenvoudige manier een overzicht terugvindt van al je gevolgde opleidingen, behaalde certificaten, attesten, uitgeoefende beroepen en daaraan verbonden taken.

Alle informatie die jij of je werkgever aan ons doorgeeft, laden we op in je opleidingsCV. Jijzelf of je werkgever kan die aanvullen met informatie gelinkt aan je functie of opleidingen die je gevolgd hebt. Maar het opleidingsCV biedt nog zoveel meer.

Wist je trouwens dat sinds de cao van 1 januari 2015 elk bedrijf voor alle arbeiders die onder het PSC 149.01 vallen, zo’n opleidingsCV moet bijhouden?