Opleiding & competentiebeheer

Go-electro

Onze Go-electro-campagne om nog meer jongeren aan te zetten tot een studiekeuze waarbij ze concreet kunnen bijdragen aan een beter klimaat is gelanceerd.

Go-electro powered by Volta

Via publicaties en video’s op sociale media, worden de jongeren verwezen naar de website go-electro.be waar ze een hoop aan informatie vinden over welke beroepen en opleidingen er mogelijk zijn.

Als we de klimaatdoelstellingen willen halen dan hebben we vele handen nodig om dit te realiseren. Laadpalen, warmtepompen, zonnepanelen, thuisbatterijen, enz, … moeten correct gedimensioneerd, intelligent aangestuurd en uiteindelijk ook geïnstalleerd worden. Heel wat velzijdige jongeren kiezen terecht voor een opleiding in de elektrotechniek. Deze opleidingen leiden tot een brede waaier aan attractieve beroepen waar hoofd en handen hun gading vinden. Vele van die beroepen zijn ook perfect geschikt voor mannelijke en vrouwelijke kandidaten. De campagne Go-electro wordt mee ondersteund door onze sociale partners Eloya, Nelectra, FEE, Techlink, ABVV-Metaal, ACV-CSC Metea en MWB-FGTB.

Ontdek de video’s van onze Nederlandstalige ambassadeur Dempsey Hendrickx, alsook de video’s van onze Franstalige ambassadeurs Malicia & Salva.

Bezoek de website go-electro.be en onze sociale media kanalen (Facebook & Instagram) en volg de campagne vanop de eerste rij.