Electro Brain 20-21 : inscrivez-vous maintenant

We lieten het al weten, maar brengen het graag nog eens extra onder de aandacht. Ondanks de huidige gezondheidsmaatregelen kan dit schooljaar Electro Brain toch doorgaan, weliswaar door enkel de theoretische proef te organiseren.

Deze proef, in de vorm van multiple choice, wordt online afgenomen in de deelnemende school/het opleidingscentrum zelf. Het afleggen van de test neemt slechts 50 minuten in beslag. Goed om te weten: elke kandidaat kan deelnemen aan beide proeven: elektrotechnisch installateur én elektrotechnicus.
 
We begrijpen dat het, omwille van deze onzekere tijden, moeilijk is om Electro Brain 2.0 nu al te voorzien in de planning. Om iedereen te kans te geven zich in te schrijven, verschuiven we de deadline naar 26 februari 2021!
 
Per deelnemer krijg je een gedetailleerd overzicht van de resultaten zodat je duidelijk kan zien welke theoretische kennis al verworven is en waar nog extra aandacht nodig is.
 
Interesse om je leerlingen te laten deelnemen aan Electro Brain?
Voor meer informatie en inschrijven, zie hier.
 
Na de inschrijving krijg je verdere instructies om deel te nemen. De test kan afgenomen worden vanaf 11 januari tot en met 02 april 2021.
 
Hou het veilig! Dan kunnen we elkaar volgend schooljaar opnieuw ontmoeten op de praktische proef!