Bestel gratis je ‘Go-electro’ stickers en promoot mee onze sector

Eind maart start onze zinderende ‘Go-electro’ campagne

Go-electro

Samen met jou zet Volta onze sector graag positief in de kijker. De brede waaier aan jobs en mogelijkheden, werkzekerheid, autonomie, uitdaging, toekomst gedrevenheid: het zijn slechts enkele van haar vele troeven waar we terecht trots op mogen zijn.

Met ‘Go-electro’ richten we ons in de eerste plaats tot jongeren en omscholers. We tonen hen dat kiezen voor een studie of opleiding binnen de elektrotechnische sector gelijkstaat aan kiezen voor een toekomst vol spanning en energie. Dat doen we o.a. via advertenties op sociale media en een speciaal ontworpen website: go-electro.be (weldra online).

Om deze campagne extra visibiliteit te geven, hebben we jouw hulp nodig! Praat erover met je baas!

We laten Go-electro stickers maken voor op je wagen of camionette om mee onze sector te promoten. Deze kan je vanaf nu – en ten laatste tot 10 februari – gratis bestellen via de Go-electro webshop

Meer nog: door de sticker(s) op te plakken, maak je kans op een ontspannende verrassing op maat van jouw bedrijf. Want wie elke dag opgeladen en vol energie aan het werk gaat, heeft ook wel eens nood aan ontlading. Zeker doen dus.

De campagne wordt eind maart gelanceerd, maar nu al deze warme oproep: Go-electro en sta mee op als fiere ambassadeur van onze sector!

Heb je vragen? Stel ze ons gerust via go-electro@volta-org.be.