Behoefteanalyse bevraging

Wij willen een beter zicht krijgen op wat werkgevers en arbeiders binnen de sector precies nodig hebben in het kader van werkbaar werk en daarom gaan wij een behoefteanalyse uitvoeren.

Het gaat om een bevraging bij:

  • Werkgevers om te detecteren waaraan zij nood hebben om hun werknemers te behouden en dit zo lang mogelijk op een werkbare manier. Klik op deze link om de vragenlijst in te vullen. Download onze affiche met QR-code hieronder, print ze uit en hang ze zichtbaar op voor je werknemers. 
  • Arbeiders om te detecteren waar zij nood aan hebben om zo lang mogelijk aan het werk te blijven in de sector PSC 149.01. Klik op deze link om de vragenlijst in te vullen.

Op basis van de resultaten van deze bevraging zullen vervolgens tools en andere initiatieven worden ontwikkeld door Volta.

Vul de vragenlijst in vóór 1 juli en maak kans op een teambuilding t.w.v. € 1000. Spoor ook jouw arbeiders aan om de vragenlijst in te vullen. In totaal maken 5 arbeiders kans op een Bongobon t.w.v. € 100. Het invullen van deze vragenlijst zal ongeveer 10 minuten in beslag nemen.

Het reglement om deel te nemen aan de wedstrijd vind je hieronder.

Wij kijken uit naar jouw antwoorden om in actie te schieten.