OpleidingsCV

Welke opleidingen hebben je medewerkers gevolgd? Welke kennis is in je bedrijf aanwezig? Dankzij het opleidingsCV heb je daar een handig overzicht van.

Het is een inventaris van alle opleidingen die door je medewerkers gevolgd zijn, de behaalde certificaten, diploma’s, vergunningen, …

Het opleidingsCV bestaat ondertussen 5 jaar. Tijd om even stil te staan en bij de gebruikers van het opleidingsCV te polsen wat goed of minder goed is aan het opleidingsCV. Of misschien is het opleidingsCV voor jou (nog) ongekende materie? Het is belangrijk voor ons om dit te weten. Mogen we daarom maximaal 2 minuten van je tijd in beslag nemen om je enkele vragen over het opleidingsCV te stellen? Klik hier om naar de bevraging te gaan.

Volta helpt je bij het opstellen van die CV’s. Dat gebeurt via "My Volta" een (gratis) online elektronisch registratiesysteem. Volta vertrekt daarbij van de basisinformatie die het over je werknemers al ter beschikking heeft. Opleidingen waarvoor je een premie aanvroeg, worden trouwens automatisch aan het CV toegevoegd.

Het grote voordeel voor jou als werkgever? In één oogopslag krijg je een handig overzicht van alle competenties die in je bedrijf aanwezig zijn!

Je medewerkers kunnen ook zelf hun opleidingsCV online raadplegen.

Wist je trouwens dat sinds de cao van 1 januari 2015 elk bedrijf voor alle medewerkers die onder het PSC 149.01 vallen, zo’n opleidingsCV moet bijhouden?

Alle voordelen op een rijtje

  • Gedaan met het bijhouden van individuele gegevens in aparte files. Je vindt alle opleidingsinformatie van je werknemers terug in een eenvoudig te gebruiken tool die je elk ogenblik van de dag kan consulteren.
  • Opleidingen waarvoor je een premieaanvraag instuurde komen automatisch in het opleidingsCV van je werknemers terecht.
  • Alle basisinformatie om je sociale balans in te vullen vind je verzameld in één handig document.
  • Je hebt in één oogopslag zicht op de opleidingen die je werknemers hebben gevolgd.
  • Door de registratie van certificaten, attesten, diploma’s, ... in deze tool weet je perfect wanneer een certificaat van een werknemer vervalt of aan vernieuwing toe is.

Log snel in op "My Volta" en kijk in de tab "Opleiding & competentiebeleid" naar de opleidingsCV's van jouw werknemers.