Opleidingen

Voor opleidingen kan je natuurlijk terecht bij Volta. Naast basisopleidingen, veiligheidsopleidingen, opleidingen rond reglementering, … kan je ook meer innovatieve opleidingen terugvinden in het opleidingsaanbod van Volta.

Inschrijven op een Volta-opleiding? Klik hier!

Deze opleidingen zijn in veel gevallen gratis voor jouw arbeiders, bovendien komen alle opleidingen in aanmerking voor afbouw van het premiekrediet, op voorwaarde uiteraard dat je hiervan gebruik kan maken.

Maar ook bedienden en werkgevers uit het PSC 149.01 kunnen genieten van een korting op het normale inschrijvingsgeld. Volta-opleidingen zijn daarnaast ook erkend in het kader van de kmo-portefeuille hetgeen betekent dat je subsidies voor de gemaakte opleidingskosten kan krijgen. Meer informatie kan je vinden op www.kmo-portefeuille.be (erkend opleidingsinstituut Volta vzw met erkenningsnummer DV.O235375).

Zijn er meerdere werknemers binnen het bedrijf die dezelfde opleiding dienen te volgen en past geen van de geplande data of locaties? Neem dan zeker contact op met je regionaal adviseur want in veel gevallen kunnen we deze opleiding in je bedrijf organiseren.

Indien je meer dan 5 betalende inschrijvingen hebt adviseren we je om ook dan contact op te nemen met je regionaal adviseur. Voor grotere groepen kan er gekeken worden of een korting toegepast kan worden.