Dali Advanced

Inhoud van de opleiding

e-learning Dali Advanced

Inschrijven: klik hier

Vermits deze opleiding ontwikkeld werd met steun van het Agentschap Innoveren en Ondernemen wordt deze momenteel gratis aangeboden.

Hoe werkt het?

Je schrijft je apart in voor iedere module, via je e-mailadres samen met je gegevens.

Ben je nog niet eerder geregistreerd op Volta Academy?

Volta kijkt na of de noodzakelijke gegevens aanwezig zijn. Is dit in orde, dan krijg je binnen max. 2 werkdagen toegang tot het platform. Hiertoe krijg je een e-mail met de login gegevens voor je account én een mail met een link naar de gekozen module.

Was je al eerder geregistreerd op Volta Academy?

Dan kan je meteen aan de slag: je ontvangt binnen de 10min. een mail met een link naar de gekozen module. Je logt aan met de gegevens die je eerder ontving! Of je vraagt een nieuw paswoord aan via het login scherm.

Volta geeft je gedurende een beperkte periode (ong. 60 kalenderdagen) toegang tot de gekozen module. Gedurende deze periode kan je op elk moment stoppen en later weer oppikken waar je gebleven was.
Na deze periode wordt je account geblokkeerd, en dien je opnieuw in te schrijven als je deze of andere module wil volgen.

De gemiddelde duurtijd om de module te volgen staat vermeld in de opleidingsfiche.

Plan dus voldoende tijd in je agenda om de module te volgen in de voorziene periode of schrijf je iets later in.

Vereiste voorkennis

Een goede kennis van de basisbeginselen van Dali is noodzakelijk om deze e-learning te kunnen volgen. Deze kan je hier bekijken.

Wil je ook een premie voor deze opleiding? Klik dan hier!

Er kan geen premie uitbetaald/aangevraagd worden voor opleidingen die gevolgd worden als de arbeider in tijdelijke werkloosheid is.

Deze opleiding werd ontwikkeld met financiële steun van: