Partnerschapsopleidingen

Vaak is het zo dat je als bedrijf op zoek bent naar praktische opleidingen die op korte termijn bruikbaar zijn op de werkvloer, minder theoretisch opgevat zijn en idealiter bij wijze van spreken rond de kerktoren georganiseerd worden. Kwalitatieve praktische opleidingen, mét adequaat didactisch materiaal regionaal organiseren … dat is een uitdaging. Volta is ervan overtuigd dat een – gedeeltelijke – oplossing vaak lokaal te vinden is.

Om dit meer in de kijker te zetten roepen we de partnerschapsopleidingen in het leven.

Regionale opleidingsinstituten beschikken immers vaak over een kwalitatief aanbod van meer praktisch gerichte opleidingen waarvoor ze beschikken over de nodige didactische infrastructuur.

Deze opleidingen bieden een antwoord op de noden die er binnen bedrijven bestaan naar concrete praktische opleidingen maar vaak onvoldoende gekend zijn.

Voordelen van een partnerschap voor jou als bedrijf?

  • Een regionaal aanbod aan praktische opleidingen waar Volta waakt over de inhoud & de kwaliteit
  • Een korting op het inschrijvingsgeld die Volta onderhandelde voor jou als bedrijf uit het PSC 149.01
  • En bovendien kan je voor deze opleidingen een premieaanvraag indienen als je je arbeiders een partnerschapsopleiding laat volgen.

Wil je weten welke opleidingen onze partners aanbieden? Klik dan op de partnerfiche van het opleidingsinstituut naar keuze.

Hier vind je alle praktische informatie, een overzicht van de opleidingen, de kortingstarieven, enz.

Onze partners:

Schrijf je je arbeiders in voor een opleiding? Vergeet dan niet ook een premieaanvraag in te dienen.

Er kan geen premie uitbetaald/aangevraagd worden voor opleidingen die gevolgd worden als de arbeider in tijdelijke werkloosheid is.