Coaching

Nieuwe werknemers hebben nood aan degelijke coaching: ze kunnen veel leren van iemand die hen persoonlijk opvolgt, steunt en bijstuurt waar nodig.

Een jongere, nieuwe werknemer laat je daarom in het begin het best een periode meelopen met een ervaren collega of ploegbaas. Meteen leert hij de sfeer en de aanpak van het bedrijf beter kennen.

Een peter? Goed idee! Een oudere, ervaren collega die vlot communiceert, empathisch is en behulpzaam, vormt een uniek aanspreekpunt voor een nieuwe werknemer!

Volta organiseert trouwens opleidingen ‘mentor’: daarin worden werknemers klaargestoomd om de rol van peter of meter op te nemen en nieuwe werknemers te begeleiden.

Werkgevers die in het bedrijf een mentor aanstellen en een mentoropleiding bij ons laten volgen, kunnen beroep doen op een doelgroepvermindering (korting op sociale bijdragen die de werkgever moet betalen voor de mentor) tot € 800 per kwartaal.

Daarnaast kan je ook online je coachende & communicatieve vaardigheden versterken via de e-coaching van Volta!
Zes modules die je elk apart kan bekijken en herbekijken in functie van jouw situatie en je vraag.  Wanneer je wil en op je eigen tempo!

Je kan er terecht voor een combinatie van theorie, tips & tricks, oefeningen en gemakkelijk afdrukbare checklists.

Ga naar de e-coaching of klik dadelijk op de module van je keuze!