Netwerkmoment

Welqome Days elektrotechniek

Om jongeren voor te bereiden op hun instap in de sector lanceerde Volta het 'Elektrostart traject'. Elektrostart bestaat uit een aantal activiteiten die jongeren in hun laatste jaar van een elektrotechnische opleiding informeren over de sector en haar beroepen.

Netwerken en attitudetraining staan centraal in het vervolg van Elektrostart. En daarvoor werken we graag samen met bedrijven die hun expertise en vacatures willlen delen met jongeren.

Jongeren die bijna instromen hebben nog veel vragen: 'hoe gedraag ik me best op een sollicitatiegesprek, welke attitudes vindt een werkgever belangrijk en waarom, welke technische skills moet ik écht goed onder de knie hebben, ... ' Op een Welqome Day willen we jongeren en werkgevers de kans geven om met elkaar hierover in contact te treden en tips en tricks uit te wisselen.

We werken voor deze Welqome Days in het kader van elektrotechniek samen met Travi. We brengen werkgevers en uitzenders met vacatures in elektrotechniek, en jongeren met elkaar in contact. We ondersteunen de informatie uitwisseling door een aanbod van workshops, activerende werkvormen en gesprekstafels tussen jongeren en werkgevers.

Je kan deelnemen aan een standenmarkt van 12u00 tot 17u00.

Blijft dit bij jou als werkgever hangen als manier om in contact te komen met jongeren in een gemoedelijke setting, om mee te sensibiliseren en te informeren over onze sector, om vacatures kenbaar te maken? schrijf je dan in op de lijst in de locatie van jouw keuze. Opgepast het aantal plaatsen is beperkt, dus meld je zo snel mogelijk aan om jouw plaatsje te voorzien.

Schrijf je in op één van onze Welqome Days