Workshop

Hands-on sessie intelligente netwerken

Beste,

Groen Licht Vlaanderen vzw, Laboratorium voor Lichttechnologie en Volta organiseren op dinsdag 17 september ‘Hands-on sessie intelligente netwerken'; een evenement rond verlichting. Deze gaat door op de Technologiecampus van de KU Leuven te Gent.

In het kader van ons project 'Intelligente lichtregelsystemen' organiseert Volta een workshop in de voormiddag, specifiek voor de elektro-installateur waarbij de focus zal liggen op ‘praktische zaken bij het inregelen van intelligente netwerken'. Tijdens een 3-tal hands-on sessies zullen we je laten zien hoe je op een correcte manier een sensor inregelt in een netwerk, hoe je een Dali netwerk opzet en staan we stil bij de do’s en don’ts bij de configuratie van een bluetooth netwerk.  

Je kan uiteraard ook deelnemen aan alle andere activiteiten van Groen Licht Vlaanderen vzw tijdens de “Lichtdag 2019” die in de namiddag plaatsvinden. Vanaf de namiddag loopt een keuzeprogramma met keynotes, parallelle lezingen, partner cases, een perceptietest en nog veel meer. Hierbij staan vooral de hot topics binnen verlichting op de agenda. 
Gedurende de dag is er voldoende tijd tijdens de lunch of koffiepauzes om in contact te komen met mensen uit jullie sector.

Agenda:
8u30 – 9u00
Korte intro intelligente netwerken en indeling in 4 groepen voor de 3 workshops:
Locatie: lokaal B316, gebouw B, verdiep +3

9u00 – 12u00
Rotatie van de verschillende groepen in de workshops
De workshop “Inregeling van een sensor in een netwerk” zal een 1,5 uur in beslag nemen, de andere twee sessies rond bluetooth en Dali 45 min. De indeling zal gebeuren op basis van 4 groepen zodat iedereen elke demo kan bijwonen.

12u00 -13u00
Broodjeslunch en sociaal netwerken
Deze wordt aangeboden door het Laboratorium voor Lichttechnologie en Volta

13u00 – 19u00
Programma "LICHTdag 2019"
Blijf mee op gebied van verlichting en volg de sessie verzorgd door experten uit de verlichtingssector.   

Locatie: Technologiecampus Gent van KU Leuven (Gebroeders De Smetstraat 1, 9000 Gent):
https://iiw.kuleuven.be/gent/contact/contact.

Meer informatie en inschrijving:

  • Voormiddag ‘Hands-on sessie intelligente netwerken':
    • Gratis en exclusief voor elektro-installateurs
    • Inschrijven kan via deze link.
  • Namiddagprogramma: Lichtdag 2019
    • Apart inschrijven is noodzakelijk via: LICHTdag 2019 
    • Volg je de workshop dan kun je voor € 65 inschrijven voor het namiddagprogramma “LICHTdag 2019” met vermelding “Volta”.
Samen voor sterk innoveren

Wens je meer informatie over de workshop " Hands-on sessie intelligente netwerken" neem dan contact op met wouter.wissink@volta-org.be 
of 0489 96 26 91.