Promotie

Je school/centrum biedt opleidingen in de elektrotechnische sector? Super!

Volta wil je graag een handje helpen bij de promotie van je elektrotechnisch onderwijs. We bieden je promotiemateriaal aan, waarmee je je opleidingen extra in de verf kan zetten.

Een kort overzicht van wat Volta zoal aan promotiemateriaal voor je school in petto heeft:

Promofolder basisonderwijs. Daarin kunnen basisscholen kennis maken met de Elektroclub (voor jongeren van 10 tot 14 jaar). En 12-jarigen die een technische opleiding willen volgen, krijgen er tips. De folder kan je uitdelen op doe-dagen of opendeurdagen, …

Promofolder eerste graad middelbaar onderwijs. Een robot op de cover van deze folder maakt promotie voor Watt’s Up. En je krijgt een overzicht van de studiemogelijkheden in TSO en BSO. Handig voor jongeren die na de eerste graad een studiekeuze dienen te maken.

Hoog tijd voor elektriciteit. Deze brochure helpt je om je eigen elektrotechnische opleiding extra voor het voetlicht te brengen. Er hoort een groot spandoek bij met de tekst ‘Hoog tijd voor elektriciteit’. Niemand zal je school nog voorbijlopen zonder aan je technisch aanbod te denken!

Deurhangers. Deurhangers die promotie maken voor de Elektroclub. Leuk om uit te delen aan leerlingen, ouders, bezoekers, …

Scholenzoeker. Plaats je school in de scholenzoeker als je elektrotechnische opleidingen aanbiedt! Je kan er details over je aanbod in kwijt, nieuwsberichten, aankondigen, filmpjes, … De scholenzoeker is dé manier om je kenbaar te maken aan potentiële leerlingen. Je kan zélf een account aanmaken en op die manier je pagina op de Scholenzoeker beheren én up-to-date houden.

 

Surf snel naar hier om alles terug te vinden over het promotiemateriaal dat Volta voor jou ter beschikking heeft!