Matching via Kazi

Help je jongeren het juiste (stage)bedrijf vinden met Kazi

Zorgen dat talent in een juiste omgeving terechtkomt, dat is waarvoor Kazi zich engageert. Als de waarden van een nieuwkomer perfect aansluiten bij de werkplek en het (stage)bedrijf, ontstaat er gegarandeerd meer engagement en verbondenheid.

Maar een werkplek zou veel meer moeten zijn dan een opsomming van taken en verwachtingen. Bedrijven zoeken immers nieuwkomers/stagiairs die een specifieke rol kunnen opnemen binnen het team en het bedrijf. Die (team)rol komt dus best zo goed mogelijk overeen met de talenten en innerlijke drijfveren van de jongere.

Volta ontwikkelde samen met Kazi een wetenschappelijk onderbouwde matchingstool jongeren helpt bij het ontdekken van hun werkwaarden en teamrollen.

Bereid ook jouw jongeren goed voor op de arbeidsmarkt en laat hen ter voorbereiding op stage of latere tewerkstelling de vragenlijst doorlopen.

Zodra de jongere alle vragen doorlopen heeft krijgt hij/zij automatisch een rapport toegestuurd waar zijn belangrijkste werkwaarden & teamrollen duidelijk omschreven zijn.

Op die manier kunnen zij op zoek gaan naar hét (stage)bedrijf dat het best bij hen past.

Klik hier en laat jouw jongeren ontdekken waar ze naar op zoek zijn! Je gebruikt best Google Chrome, Safari, ... als webbrowser, Internet Explorer is hiervoor niet geschikt.