Personeel

Go-electro, een zinderende campagne

De rol van de elektrotechniek wordt steeds crucialer in de wereld van innovatie, technologie, automatisering, digitalisering, energie bewustzijn … Om deze trend te volgen, heeft de elektrotechnische sector dringend nood aan veel goed opgeleide technici.

Volta, de paritaire sectororganisatie voor de elektrotechnische sector, wil daarom jongeren en omscholers overtuigen dat kiezen voor een studie of job in de elektrotechniek gelijkstaat aan een toekomst vol spanning en energie.

Aangezien het voor vele jongeren en ouders, het moment is om zich in te schrijven in een nieuwe school of een studierichting, roept Volta hen op om bewust voor talent, interesse en voor een beloftevolle toekomst te kiezen, door te gaan voor een elektrotechnische opleiding.

Volta lanceert daarom vandaag de Go-electro campagne. Deze loopt tot eind juni 2021.

Enerzijds zal u de Go-electro campagne zien op alle Belgische wegen en werven. Het beroep van elektrotechnicus is een onmisbaar beroep om fier op te zijn. Dat tonen de elektrotechnische bedrijven door de volgende maanden hun (bestel)wagen te bestickeren met een gezamenlijke Go-electro sticker: “Ga voor een toekomst vol spanning en energie”.

Anderzijds bereiken we jongeren en ouders met de Go-electro campagne via sociale media met onze boodschap om te kiezen voor een elektrotechnische opleiding en beroep.

U vindt ons hier: Instagram en Facebook.

Het persbericht lees je hier.

Hier vindt u nog extra informatie en cijfers over de elektrotechnische sector.