Klachten

Niet tevreden over onze dienstverlening?

Laat het ons zeker weten!

Elke dag staan we bij Volta klaar om met een enorme inzet en passie bedrijven, werknemers, leerkrachten, partners, … te helpen. Klantgerichtheid dragen we dan ook hoog in het vaandel. Maar het kan zijn dat we de bal eens mis slaan. Vertel ons dan ook wanneer je ontevreden bent over de werking van Volta. Vaak volstaat een gesprek met een van onze medewerkers om het probleem op te lossen. Krijg je toch niet het antwoord of de oplossing die je had gehoopt? Dan kan je een klacht indienen.

Wat is een klacht?

Dat is vrij simpel; je bent ontevreden over iets dat Volta niet (goed) gedaan heeft en had moeten doen.

Stap 1: hoe je klacht indienen?

Je kan je klacht alleen schriftelijk indienen door het online klachtenformulier in te vullen of door een e-mail te sturen naar ombudsman@volta-org.be. Je kan ook een brief sturen. Vergeet in je e-mail/brief zeker niet de volgende gegevens te vermelden:

  • Verplicht: je voornaam, naam, e-mailadres (als je dit hebt) en het telefoonnummer waarop we je kunnen bereiken. Geef ook een duidelijke omschrijving van je klacht (waarover ben je ontevreden, waarom ben je ontevreden, waarom voldoet de oplossing/het antwoord van de Volta medewerker niet aan je verwachtingen, met wie had je contact bij Volta, …). Ontbreken de verplichte gegevens? Dan zal je klacht als niet ontvankelijk worden geklasseerd.
  • Facultatief: dien je de klacht in namens een bedrijf/organisatie, dan hadden we graag de naam en/of het ondernemingsnummer van deze geweten.

Stap 2: Je ontvangt al snel van de ombudsman een ontvangstbevestiging met referentienummer.

Stap 3: Volta gaat aan de slag

We analyseren je klacht en bekijken of we je klacht kunnen aanvaarden. We streven ernaar je binnen de 8 werkdagen na ontvangst van je klacht schriftelijk te laten weten of je klacht aanvaard is of niet, en zo ja, binnen welke termijn we de oplossing kunnen uitwerken. Je kan erop rekenen dat je klacht zo objectief mogelijk wordt beoordeeld.

Klik hier om de klachtenprocedure rond duaal leren te consulteren.

Contactgegevens

E-mail: ombudsman@volta-org.be

Adres: Volta vzw – asbl – T.a.v. de ombudsman - Marlylaan 15/8 – 1120 Brussel

Tel.: 02 476 16 76