Werken bij Volta

Kriebelt de elektrotechnische microbe? Wil je die passie graag met collega’s uit de sector delen? Bekijk dan de vacatures bij Volta. Misschien word jij binnenkort één van onze nieuwe, fijne collega’s?

  • Ben jij een administratieve duizendpoot die van vele markten thuis is? Zit plannen en organiseren je in het bloed? Straal je warmte en vriendelijkheid uit, zowel aan de telefoon als face-to-face?

    Dan ben jij misschien wel de dossierbeheerder opleidingen (back-up onthaal) die we zoeken!

  • Volta wilt extra acties ondernemen om elektrotechnische bedrijven kwalitatief te versterken en te begeleiden wanneer ze een jongere een stage of werkervaring laten opdoen in hun bedrijf, bv. via een stage of via duaal leren. De werkplekadviseur is verantwoordelijk voor de uitwerking van deze doelstelling. Volta wilt dit doen tijdens de verschillende fasen van werkplekleren: van intakegesprek tot afronding van de opleiding op de werkplek. Om dit te realiseren heeft Volta van het Europees Sociaal Fonds en de Vlaamse Overheid de nodige middelen gekregen. Daarnaast zoeken we iemand om een aantal specifieke arbeidsmarktprojecten en (internationale) samenwerkingen, bv. acties rond outplacement, verbeteren samenwerking met Brusselse organisaties, ... verder vorm te geven.